Träna och hänga samtidigt!

När man gillar att träna och leva ett relativt hälsosamt liv så är det enklast att ha vänner och bekanta som delar samma livsstil, eftersom det blir lite klurigt att få till det annars. Jag älskar det faktum att mina vänner och jag har samma intresse för träning och det bästa med det är att man kan peppa och motivera varandra de dagar man är lite lat!

Nu är det såklart så att man också måste väga upp allt det nyttiga med lite onyttigheter och det av flera olika skäl. Dels så är det så att man på så sätt faktiskt fattar hur bra man mår när man tar hand om sig själv och sin kropp och dels så är det så att man också får njuta lite av sina favoriter bland godsakerna som finns!

Det som är så kul med att ha kompisar som också gillar träning är att träna ihop, såklart! Jag gillar att träna lite vadsomhelst och jag brukar träna olika saker med olika personer. Detta gör att det blir lite av ”vi”-känsla med den personen och det är mysigt att ha någonting som är speciellt mellan bara en själv och en särskild vän, oavsett om det är träning eller en favorit av tv-serierna som finns att välja mellan numera. Jag älskar ju att kolla på tv-serier, som ni vet och jag har dels mina egna som bara jag kollar på och sedan har jag lite olika som jag kollar på med olika kompisar. Det är riktigt najs, så testa det! Man måste ju inte gilla precis samma saker bara för att man är vänner, så att hitta ett sätt att få ut det bästa av varandra genom att välja vad man gör med vem är ett bra sätt att fixa det hela!